Bafra'ya 16 Milyon Liralık Alt Yapı Yatırımı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Bafra ilçesinde 2 yılda 16 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptıklarını açıkladı.

Bafra'ya 16 Milyon Liralık Alt Yapı Yatırımı
SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu yaptığı açıklamada, İlkadım ve Atakum’dan sonra Samsun’un nüfusu en kalabalık üçüncü ilçesi Bafra’da kanalizasyon ve yağmur suyu sorununu çözme kavuşturmak için gece-gündüz azimle çalışarak büyük alt yapı yatırımlarına imza attıklarını belirtti.

Bafra ilçesinde 2 yılda 16 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptıklarına dikkat çeken Kamil Demircioğlu, “SASKİ Genel Müdürlüğü olarak 2,5 yıl önce göreve geldiğimizde Bafra’nın alt yapı sorununu çözüme kavuşturmak için söz vermiştik. Bafralı vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik ve her zaman hizmetindeyiz” dedi.

Bafra ilçesinin alt yapısının yüzde 75’inin tamamlandığını kaydeden Demircioğlu, şunları söyledi: “Bafra’da 2 yıl içinde 23 kilometre kanalizasyon hattı ile 9 kilometre yağmur suyu hattı olmak üzere toplam 32 kilometrelik hat döşendi. Bafra ilçesinde bu yıl da SASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor.”

Öte yandan, Batı Bölgesi (Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçeleri) Ana Kontrolörü İnşaat Mühendisi Savaş Yılmaz ise Bafra ilçesinde şehir merkezinde incelemelerde bulunarak kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Kaynak: İHA