15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Yapılan Çalışma Nedeniyle Trafik Durma Noktasına Geldi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapı yenileme çalışmaları başladı. Çalışma nedeniyle sabah işlerine yetişmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Zaman zaman durma noktasına gelen trafikte sürücüler isyan etti.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde asfalt, yalıtım ve genleşme derzleri olmak üzere üstyapı yenileme çalışmaları gecenin ilk saatlerinde başladı.

Üstyapı yenileme çalışmaları 4 aşamada gerçekleşecek. Çalışmalar sırasında köprüde 2 şerit trafiğe kapatılacağı ve mevcut trafiğin karşı yönden alınan ek şerit ile 2 gidiş ve 2 geliş olacak şekilde düzenleneceği belirtilmişti. Sabah saatlerinde evlerinden çıkıp işlerine gitmek için köprü yolunu kullanmak isteyen sürücüler köprü yolunda uzun kuyruklar oluşturdu. Zaman zaman durma noktasına gelen trafikte sürücüler isyan etti.

İş yerine gitmek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü kullanan bir sürücü, “Ben Kısıklı da oturuyorum.2 saate Kısıklı’dan buraya gelemedim bu ne rezillik ya önce gişelerde çalışma yapıldı. Gişelerde 2 ay boyunca ne çektik bir de şimdi bu mu çıktı. Belediyeler olarak sınıflarda kalıyorlar. Benim iş yerim karşıda ben 8’de çıktım 10.05 geçiyor daha köprüye gelemedim” diye konuştu.

Başka bir sürücü ise; “ Çektiğimiz çileyi görmüyor musun? 4 saattir Kozyatağı’ndan geliyoruz” diye isyan etti.
Kaynak: İHA