Vali Pekmez, Görevdeki Polislerle Sahur Yaptı

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, yol kontrol noktasındaki polislerle sahur yaptı.

Vali Pekmez, beraberindeki heyetle Aksaray-Adana karayolu 10. kilometresindeki uygulama noktasında düzenlenen sahur programına katılarak, burada görev yapan polislerle sahur yemeği yedi.

Pekmez, program sonunda yaptığı konuşmada, halkın can ve mal güvenliği için 24 saat kesintisiz görevi başında bulunan emniyet teşkilatı mensuplarının huzur ve güven için fedakarca çalıştığını söyledi.

Emniyet mensuplarıyla sahur programında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Pekmez, ramazanın herkese hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ise ramazan ayının en güzel anını yaşadıklarını belirterek, teşkilat mensupları olarak ziyaretten ve birlikte sahur yapmaktan duydukları memnuniyeti kaydetti.

Programa, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın ve eşi Zelihan Akın, Vali Eşi Yeşim Pekmez, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay katıldı.

Kaynak: AA