Ünlüler Kelebek Çocuklar İçin Söyledi

Diyarbakır’da kelebek hastası çocuklar için iftar ve konser etkinliği düzenlendi.

Ünlüler Kelebek Çocuklar İçin Söyledi
Bir otelde düzenlenen etkinliğe ünlü ses sanatçısı ve Hayaller Gerçek Olsa Derneği Başkanı Fulden Uras, ses sanatçısı Bedri Ayseli, davetliler, kelebek hastası çocuklar ve aileleri katıldı.

Etkinliği düzenleyen Serkan Özbek Kuaför ve Güzellik Salonu sahibi Serkan Özbek, Türkiye’deki kelebek hastası çocuklara dikkat çekmek için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Özbek, "Türkiye genelinde yaklaşık 300 kelebek hastası çocuğun olduğu biliniyor. Diyarbakır’da bu hastalığı taşıyan 65 hasta var. Kelebek hastası çocuklar için biz de bir şeyler yapmak istedik. Diyarbakır’da Serkan Özbek kuaför güzellik salonu olarak, Fulden Uras ile birlikte bu etkinliği düzenledik. Etkinliğe Fulden Uras, Bedri Ayseli ve birçok kişi destek oldu. Bu geceden elde edilecek gelirleri kelebek hastası çocuklara yardım olarak vereceğiz, umarım hayra vesile olur’’ dedi.

Sanatçılar Uras ve Ayseli de bu etkinliğe katıldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek kelebek hastası çocuklara ellerinden geldiği her an yardım edeceklerini söyledi.



Konuşmaların ardından sema gösterimi yapıldı. Sema gösterisinin ardından ses sanatçıları sevilen parçaları seslendirerek salondakilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Kaynak: İHA