TÜVASAŞ'ın Geleneksel İftar Programı Gerçekleşti

Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. İlhan Kocaarslan, geleneksel hale gelen iftar programını düzenledi.

TÜVASAŞ'ın Geleneksel İftar Programı Gerçekleşti
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen TÜVASAŞ iftarı bu senede geniş katılımla gerçekleşti. TÜVASAŞ lokalinde gerçekleşen programa Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, TÜRK-İŞ Sakarya İl Temsilcisi Cemal Yaman ve davetliler katıldı.

İftar programı öncesi bir konuşma yapan Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. İlhan Kocaarslan, “Bize emanet edilen cephe TÜVASAŞ cephesidir. Bu cephede bizim görevimiz yerli ve milli demiryolu araçlarını üretmektir. Bunu çok çalışarak gerçekleştireceğiz ve ülkemizi bu cephede kaderini yükselteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi selamlıyor afiyet olsun diyorum” dedi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ise yaptığı açıklamada, “Birliğimizin, saygımızın Ramazan ayından sonra da artmasını niyaz ediyorum. TÜVASAŞ Genel Müdürümüzü tebrik ediyorum. TÜVASAŞ hepimizin göz bebeği durumunda. Sakarya denince akla gelen ilk sanayi kuruluşlarından birisidir. Bu kadim tesisin sizlerin gayretleriyle, yeni genel müdürümüzün yönetiminde önündeki büyük hedeflere doğru azimle, inançla, heyecanla güzel sonuçlar alacağını inanıyoruz. Bu müessesin çağa, teknolojiye uygun olarak ilerlemesi ülkemize insanlığa yayarlı çalışmalar yapması ortak bir iradedir. Sizlere başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından geleneksel iftar programı yapılan dualarla açıldı.
Kaynak: İHA