Topakkaya Beldesinde İftar Programı

Aksaray’ın merkeze bağlı Topakkaya Belde Belediyesi tarafından vatandaşlara yönelik iftar programı düzenlendi.

Topakkaya Beldesinde İftar Programı
Beldede bulunan özel bir tesiste gerçekleştirilen iftar programına yüzlerce vatandaşın yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, STK Başkanları da katıldı.

İftar öncesi Belde Belediyle Başkanı Yılmaz Akbulut ile birlikte tek tek vatandaşlarla selamlaşan Milletvekili İlknur İnceöz, hasbihal etti. Ardından dualar edilerek okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

İftar programının ardından bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, programdan dolayı Topakkaya Belde Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut’a teşekkür ederek, Topakkaya’nın çalışmalarını çok yakından takip ettiğini ve Başkan Akbulut’un her türlü ihtiyaçta kendilerine ulaştığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay da, Başkan Yılmaz Akbulut’un her zaman vatandaşlarla iç içe olduğunu ve Topakkaya beldesi için çok önemli projeler yaptığını belirterek, program için teşekkür etti. Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut ise, gençlere halı saha müjdesini verirken, her türlü çalışmada destek olan Milletvekili İnceöz ve AK Parti heyetine teşekkür etti.
Kaynak: İHA