Nazilli'de Protokol Ve Esnaf İftarda Buluştu

Nazilli protokolü ve esnaf, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

Nazilli'de Protokol Ve Esnaf İftarda Buluştu
2 binden fazla katılımın gerçekleştiği ve yoğun ilgi gören iftar yemeğinin küskünlerin barıştığı, dostların buluştuğu, dayanışmanın ve kaynaşmanın sembolü olduğunu ifade eden Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, “Geleneksel halde sürdürdüğümüz iftar yemeğimizde esnaf ve protokol üyelerini ve ailelerini bir kez daha buluşturduk. Yüce rabbimizin tüm dertlerimizden arındırması dileğiyle hayırlarımız kabul olsun inşallah” dedi.

Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Mimar Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlediği, iftar yemeğine Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş başta olmak üzere Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Serdar Şayan, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, oda başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ile oda üyesi esnaf ve eşleri katıldı.

Kültür merkezinin yazlık ve kışlık salonlarının tam dolduğu gözlenirken çok sayıda davetli ise masa ve sandalyeler yetmeyince iftarlarını ayakta açarak renkli görüntülere neden oldular. Dostluk ve dayanışmanın doruğa çıktığı yemekte birbirlerini doyurabilmek için yarışan vatandaşlar ise dikkatlerden kaçmadı.

“Amaç, birlik ve beraberliği sağlamak”

Geleneksel halde verdikleri iftar yemeğine katılan herkese teşekkür eden ve Ramazanlarını kutlayan Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, “Geleneksel halde sürdürdüğümüz iftar yemeğimizde esnaf ve protokol üyelerini ve ailelerini bir kez daha buluşturduk. Yüce rabbimizin tüm dertlerimizden arındırması dileğiyle hayırlarımız kabul olsun inşallah. Bu tür etkinlikler sayesinde birlik ve beraberliği de sağlıyoruz.Bugün iftar yemeğimize 2 binden fazla katılım oldu. Mübarek ayımızın feyiz ve bereketinin arttığı bu 5. buluşmamız oldu. İnşallah seneye daha büyük katılımlı, daha büyük bir organizasyon düzenleyeceğiz” dedi.

Nazilli, dayanışmada bölgede iyi bir örnek

Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Nazilli’deki oda ve STK’ların birlik ve beraberliği sağlama konusunda bölgede örnek olduğunu ifade ederek, “Buradaki amaç dostluk, kardeşlik ve beraberliği sağlamak. Her zaman dediğim gibi, huzurun ve güzelliklerin arttığı bir Ramazan ayı olmasını diliyor tutulan oruçların Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum” dedi.

“Huzurumuzu şehit ve gazilerimize borçluyuz”

Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş da konuşmasında organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Öncelikle davet için başkan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Cumhuriyet Başsavcılığımızın faaliyetleri arasında yer alan denetimli serbestlik hizmetleri ve çocuk koruma kurulu faaliyetlerine ciddi şekilde katkı sağlayan, projelerimizde paydaş olan bir kuruluşumuz. Aziz milletimizin ve devletimizin varlığı için canların seve seve feda eden şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı ve kahraman gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Biz bugün bu topraklar üzerinde huzur içerisinde yaşabiliyorsak bunu şehit ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onları anmadan yaşayacağımız hiçbir günü kendime hak sayamayacağım” dedi.

Kaynak: İHA