Kahvaltı Ödüllü Halk Ekmek Anketi

Büyükşehir Belediyesinin, her ay değişik birimleriyle ilgili bilgilendirme amaçlı yaptığı ödüllü anketleri, bu kez Ankara Halk Ekmek Fabrikasının çalışmalarına yönelik olarak düzenlendi.

Kahvaltı Ödüllü Halk Ekmek Anketi
Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay yapılan anketler kapsamında bu ay Halk Ekmek Fabrikasının çalışmalarına yönelik bir anket düzenledi.

Halk Ekmek Fabrikasının çeşit çeşit ürünlerinden, satış mağazalarına, ayrıcalıklı hizmetlerinden, örnek olan uygulamalarına kadar pek çok bilginin sunulduğu ankette bulunan 10 ayrı soruyu yanıtlayan Başkentliler arasından yapılacak çekilişle, 50 kişiye Fabrika’da kahvaltı ikramı yapılacak. 30 Haziran Cuma gününe kadar ankete katılacak Başkentliler, Ramazan Bayramı sonrası Fabrika mutfağında hazırlanan çeşit çeşit ürünlerin ikram edileceği kahvaltıyı elde etme şansı bulacaklar. Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi, metro istasyonlarında bulunan kent ekranları, Ankara Büyükşehir Belediye binasındaki dilekçematikler ve “anket.ankara.bel.tr” internet adresinden ankete katılarak, 10 ayrı soruyu cevaplandıracak olan vatandaşlar, anketin sonuçlanmasının ardından gönderilecek kısa mesaj ile bilgilendirilecekler. Katılımcılar arasından 50 kişiye Halk Ekmek Fabrikasında muhteşem bir kahvaltı ziyafeti sunulacak.
Kaynak: İHA