Hekimhan'da 4 Mahallenin Yolu Asfaltlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan ilçesinde yol yapım ve asfaltlama hizmetlerini sürdürüyor. Devam eden çalışmalar kapsamında Hekimhan’da 4 mahallede toplam 4.5 kilometrelik sıcak asfalt serimi yapıldı.

Hekimhan'da 4 Mahallenin Yolu Asfaltlandı
Hekimhan ilçesinin Dumlu Mahallesinde 1 kilometre, Haydaroğlu Mahallesinde 1.5 kilometre, Yağca Mahallesinde 1 kilometre, Molla İbrahim Mahallesinde ise 900 metrelik yol sıcak asfalt ile kaplandı. Yollarda ilk olarak altyapı çalışması yapan ekipler, yolları standartlara uygun hale getirdikten sonra finişer makinesi ile asfalt serimi yaptı. 4 mahallenin de ulaşım sorununu çözen Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta da Hekimhan’ın Girmana Mahallesinde 3.5 kilometrelik sıcak asfalt serimi yapmıştı. Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmasını değerlendiren bölge halkı, uzun yıllardır bekleyen yol sorunlarını Büyükşehir Belediyesinin çözdüğünü söylediler.

Yaz aylarında pencere açamadıklarını ifade eden vatandaşlar, bu sorunu çözdüğü için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Kaynak: İHA