BTSO'dan 2 Bin Kişiye İftar

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) geleneksel olarak düzenlediği 'Ramazanda Birlikte Olalım' başlıklı program kapsamında her gün 2 bin kişiyi iftar sofralarında ağırlıyor.

BTSO'dan yapılan açıklamaya göre, Osmangazi Çarşamba Pazar Yeri ve Yıldırım Kaymakamlığı otopark alanında 2013'ten bu yana geleneksel olarak düzenlenen iftar sofralarında her gün yaklaşık 2 bin kişiye iftar yaptırıyor.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yaptığı açıklamda, 5 yıldır düzenlenen iftar sofraları organizasyonunda bugüne kadar 300 bine yakın vatandaşı aynı masada buluşturduklarını belirtti.

Burkay, organizasyonun vatandaşlar arasında dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

'Her akşam iş adamlarımız ve kurumlarımızın sponsorluğuyla açılan iftar sofraları, hemşehrilerimizi aynı sofrada buluşturuyor. İftar sofralarımız yardımlaşma ve dayanışma kültürünün sergilenmesi adına güzel bir örnek oluşturuyor. İftar sofralarına sponsor olarak katkı sunan iş dünyası temsilcilerimize ve kurumlarımıza teşekkür ederim.'

Kaynak: AA