AK Parti Muğla İl Başkanlığının İftarı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Muğla Atatürk Stadyumunda iftar verildi.

Programa Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş, AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyeri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar öncesinde Kur’an-ı Kerim okunurken Mehter Takımı'nın seslendirdiği marşlar ilgiyle takip edildi.

İftarın ardından konuşan Karakuş, birlik ve beraberliğin önemine değinerek iftar sofralarını paylaşan vatandaşlara teşekkür etti.

Milletvekili Özyer ise Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlü bir devlet olduğunu, tarihin her döneminde mazlumun ve kimsesizin yanında yer aldığını kaydetti.

Son dönemlerde yaşanan terör olaylarında yaralananlara şifa, şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Özyer, 'Terör örgütleriyle hükümetimizin mücadelesi sonuna kadar devam edecek. Biz teröre boyun eğmeyeceğiz. Terörün her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz.' dedi.

Milletvekili Öztürk ise Muğla’da ramazan ayının manevi huzurunu vatandaşlarla yaşadıklarını söyledi.

İftar programına katılan vatandaşlara teşekkür eden Öztürk, şehitlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

İl Başkanı Kadem Mete ise her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programını bu yıl daha geniş katılımlı yapmayı planladıklarını ve bu nedenle stadyumda iftar düzenlediklerini ifade etti.

Mete, iftar sofrasını kendileriyle paylaşan vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Abdurrahman Koçak dua etti.

Kaynak: AA