Ortak Paye Ladik'e Hizmet

Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) üyeleri, düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Ortak Paye Ladik'e Hizmet
Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu Ramazan ayında Marin Otel’de gerçekleştirildi.

İftar yemeğine, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydın Özvatan, LAYSİAD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde Ladikliler bir araya gelmenin de mutluluğunu yaşadılar. Ladik’in konuşulduğu gecede LAYSİAD Başkanı Şenol Gür, davete icap eden misafirlere teşekkür etti. LAYSİAD’ın bir kültür derneği olmaktan öteye iktisadi hedefleri olan bir dernek olduğunu söyleyen Şenol Gür, "Dernek olarak kurulduğumuz günden beri gerek sosyal ve kültürel etkinliklerle gerekse yatırım projelerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar hepinizin de bildiği gibi güzel çalışmalara ve projelere imza atmayı başardık. Biz ne kadar daha çok bir araya gelirsek, ne kadar daha çok dayanışma içinde olursak o kadar daha güçlü olacağımızın inancındayım. Bizim ortak payemiz güzel ilçemiz Ladikimize ve halkımıza daha çok katkı sağlamak, hizmet etmek. Ladik, yazıyla, kışıyla dört mevsim boyunca yaşanabilecek güzel bir ilçemiz. Ben inanıyorum ki; güzel ilçemiz Ladik yakın zamanda hak ettiği yere gelecek. Bunun için de bizler elimizden gelen gayreti bundan önce olduğu gibi bundan sonra da göstereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA