Onikişubat Belediyesi'nden 10 Bin Kişiye İftar Yemeği

Onikişubat Belediyesi, Batıpark Stadında düzenlediği iftar programında, yaklaşık 10 bin vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.

Onikişubat Belediyesi'nden 10 Bin Kişiye İftar Yemeği
Kahramanmaraş’ın bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük iftar organizasyonunda yaklaşık 10 bin vatandaş, yapılan dualara birlikte orucunu açtı.

İftar programında, Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek, vatandaşlarla sohbet edip, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programda vatandaşlara seslenen Başkan Mahçiçek, “Rahmet ve mağfiret ayında sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzel. Onun için hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Rabbim aile fertlerinizle beraber, sağlık ve mutluluk içerisinde daha nice rahmet aylarında, böyle mübarek gecelerde sizlerle buluşmayı bizlere nasip etsin” dedi.

Türkiye’nin birlik ve beraberliğine de vurgu yapan Başkan Mahçiçek, “Birlik ve bütünlük içinde yaşayacağız. Yakın bir zamanda inşallah Kadir Gecesini idrak edeceğiz, Bayrama ulaşacağız. Ben hem Kadir Gecenizi hem de Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Rabbim sağlık, sıhhat ve afiyet üzerine bir ömür nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların iftarını yapmasının ardından çocuklar, hazırlanan oyun parkurları ve Hacivat-Karagöz etkinlikleri ile eğlendiler.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun ve Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Gölcü, hayırsever işadamı Kadir Kurtul ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü temsilcilerine günün anısına plaket takdim edildi.

Düzenlenen iftar programına, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay ve Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil katıldı.

Kaynak: İHA