Develiler İstanbul'da Buluştu

Develi Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri geleneksel iftar buluşmasında bir araya geldi.

Develiler İstanbul'da Buluştu
İstanbul’da bir otelde gerçekleştirilen iftar davetine AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sami Dedoğlu, İsmail Tamer ile AK Parti Grup Amiri Halil Ergen, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Papak ve çok sayıda Develili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Milletvekili Sami Dedeoğlu, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi adına önemli olduğunu söyledi ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Develi Kaymakamı Murat Duru ise, buluşma vesilesi ile Develili hayırseverlerin ilçeye yapacağı yatırımlara dair istişare fırsatı bulduklarını dile getirdi. Kaymakam Murat Duru, “Toplantıda başta eğitim ve istihdam olmak üzere her yönden Develimizin çitasını yükseltecek refah ve mutluluğunu daha da artıracak önemli konulara hep beraber kafa yorduk. Yaptığımız bu toplantıların Develimize hayırlara vesile olmasın diliyorum” dedi.

İftar davetinin kendilerini verimli geçtiğini kaydeden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, “Bu güzel iftar programında bizleri bir araya getiren başta Kayseri Milletvekilimiz Sami beye Develi Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Papak ve Yönetim Kurulu üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA