Vahşice Katledilen Küçük Kızın Babası Katilin İdamını İstedi

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde vahşice öldürülen 5 yaşındaki kızın babası Muhittin U., kızının katilinin idam edilmesini istedi.

Vahşice Katledilen Küçük Kızın Babası Katilin İdamını İstedi
Dün öğle saatlerinde, Yalova’nın Çınarcık ilçesi Koru beldesi Atakent Mahallesi’ndeki kalıcı konutların önünde bulunan çocuk parkından 5 yaşındaki Eylül U. isimli kız çocuğu kaçırılmıştı. Olayın ardından AFAD ve jandarma ekipleri konut çevresinde ve metruk binalarda sabaha kadar aramaları sürdürdü. Acı haber ise bu sabah 09.00 sularında geldi. Jandarma ekipleri, Koru beldesi Kırlangıç Sitesi mevkiindeki metruk bir binada talihsiz kızın valiz içerisine konmuş cansız bedenini buldu.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda, katilin bulunması için jandarma ekipleri eşkale uyan kişileri araştırdı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen M.Ş.A., cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp, daha sonra adliyeye sevk edildi.

"Bu tür insanların idam edilmesini istiyorum"

Küçük kızın babası Muhittin U., kalıcı konutlarındaki ikametinde taziyeleri kabul etti. Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi de aileye taziyelerini bildirdi. Ardından basın mensuplarına konuşan baba Muhittin U., "Bu tür insanların idam edilmesini istiyorum. Bizim canımızı yaktı, başkasının canını yakmasın. 5 yaşındaki kız çocuğunun ne suçu olabilir? Böyle canice bir şey yaptı. Devletimden bunun idamını istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA