TED Ankara Koleji'nde Sanat Dolu Günler

TED Ankara Koleji’nde geleneksel olarak her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri, Gençlik Senfoni Orkestrası ve koroların verdiği konser ve açılışı gerçekleştirilen görsel sanatlar sergileri ile başladı.

TED Ankara Koleji'nde Sanat Dolu Günler
TED Ankara Koleji’nde geleneksel olarak her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri kapsamında TED Gençlik Senfoni Orkestrası ve Korolarının 30 Mayıs akşamı İncek Kampüsü Spor ve Sanat Merkezi’nde verdiği konseri çok sayıda veli izledi. Kolej, Kültür ve Sanat Günleri nedeniyle 31 Mayıs’ta Gölbaşı’ndaki Anadolu Liselerinden gelen öğrenci ve öğretmenleri de ağırladı. Görsel Sanatlar Sergisi’nin açılışına katılan misafir okullar, ressam Ali Herischi, heykeltraş Necmettin Yağcı ve Azimet Karaman’ın gerçekleştirdiği canlı performansları izleyerek, TED Ankara Kolejli öğrenciler ile birlikte kilden heykel, yağlı boya tablo ve kara kalem resim çalışmaları yaptılar.

Konser, sergi, tiyatro, müzikal ve dans gösterilerinin yer aldığı 25. Kültür ve Sanat Günleri, 7 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.
Kaynak: İHA