Ramazan Keyfi Şah Inn Paradise'da Yaşanıyor

Alternatif turizmin önde gelen isimlerinden Şah Inn Paradise Tatil Köyü, Ramazan ayında da dinlenmenin ve tatilin adresi olmaya devam ediyor.

Ramazan Keyfi Şah Inn Paradise'da Yaşanıyor
Şah Inn Paradise Tatil Köyü Genel Müdürü Yusuf Yücel, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında bizi tercih eden konuklarımızı memnun etmenin heyecanı içindeyiz. Kumluca’da Antalya’nın diğer bölgelerine göre hissedilen nem oranı çok daha düşük olduğu için misafirlerimize Ramazan’da da güzel bir tatil imkânı sunuyoruz. Tatil köyümüzde konuklarımız, imamımızın okumuş olduğu akşam ezanı ve Executive Chef Veli Arayıcı’nın hazırladığı Türk ve Osmanlı mutfağının seçkin lezzetleriyle iftar keyfi yaşayacaklar" dedi.

Teravih namazının ardından da etkinliklerin devam ettiğini belirten Yücel, "Sihirbaz-akrobasi gösterileri, halk oyunları, tiyatro gösterileri ve birbirinden farklı animasyon gösterilerinin yer aldığı geleneksel eğlencelerimizle Ramazan coşkusunu yaşatacağız. Türkü Kafe’de ise konuklarımızın çok sevdiği Grup Bergüzar’dan canlı müzik keyfimiz olacak. Ramazan ayı boyunca bayanlar kompleksi ve tüm havuzlarımız gece 02.00’ye kadar açık tutulacak. Ayrıca dileyen misafirlerimize sahur saatine kadar açık hava sineması keyfi sunacağız” dedi.

Kaynak: İHA