Öğrencilere 'Jandarma'nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü' Ödülü

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Jandarma Genel Komutanlığının 178. Kuruluş Yıl Dönümü” etkinlikleri kapsamında il genelinde düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrencilere 'Jandarma'nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü' Ödülü
İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesinde gerçekleştirilen ödül törenine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, yarışmada dereceye giren öğrencilerinin Okul Müdürleri, Öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

İlk olarak yarışma kapsamında dereceye giren öğrencilerle sohbette bulunan Vali Aziz Yıldırım, öğrencilerin hangi ilçelerden ve okullarından geldiklerini sordu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Yıldırım, şiir, kompozisyon ve edebiyatın diğer dallarına ilgileri olan öğrencileri tebrik etti. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasıyla devam eden ödül töreninde Şiir yarışmasında 2. olan ve Sandıklı Atatürk İlkokulu 2. sınıf öğrencisi olan Muhsine Cengiz, okuduğu şiirle büyük beğeni kazandı.

Öğrencilerimizin edebiyatla alakadar olması gerektiğinin önemine değinen Vali Aziz Yıldırım, kişisel gelişim anlamında çocuklarımızın sosyal aktivitelerinin yanında yetenekleri oldukları dallarda alakadar olmaları ve bu alanda eğitim alarak başarılar elde etmelerinin her türlü takdiri hak ettiğini söyledi.

Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 178. olması nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi özellikle takdir ettiğini belirten Vali Yıldırım, öğrencilere bu tür aktivitelere katılarak başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ödül töreni Vali Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından öğrencilere ödüllerini takdim etmelerinin ardından günün anısına çektirilen fotoğraf ile sona erdi.
Kaynak: İHA