Market Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde iki marketten hırsızlık yapan zanlılar suçüstü yakalandı.

Market Hırsızları Suçüstü Yakalandı
Edinilen bilgiye göre, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Berat Caddesi üzerindeki Çubuk Sanayi Sitesi’nde bulunan bir marketin kapısını kıran 3 kişi, yaklaşık 5 bin TL değerinde gıda maddesi ile sigara çalarak kaçmaya başladı.

Hırsızlık ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zanlılardan V.Ü.’yi yaşanan kovalamaca sonucunda yakaladı. E.O. ve A.S. isimli zanlılar ise, bir ticari taksiye binip kaçmak isterken yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların hırsızlıkta kullandıkları plakasız kamyonette ve üzerlerinde yapılan aramalarda cam kesmede kullanıldığı iddia edilen elmas, çok sayıda eldiven, sahte para, sigara, aralarında şeker, çay, peynir, salam ve sucuğun bulunduğu çok miktarda gıda maddesi ele geçirildi. Zanlıların bir gün önce de Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şeyh Şamil Bulvarı üzerindeki bir marketten hırsızlık yaptıkları iddia edildi.

Zanlılardan E.O.’nun cezaevi firarisi olduğu ve geçtiğimiz günlerde pompalı tüfekle Ankara merkezde market hırsızlığı zanlısı olarak arandığı, ayrıca yaralama, gasp, hırsızlık gibi 16 ayrı suçtan sabıkası olduğu tespit edildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA