Manisa Büyükşehir'den Kula'da İnceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM) Müdürü Abdülkadir Çam ve beraberindekiler Kula’da bir dizi temaslarda bulundu.

Manisa Büyükşehir'den Kula'da İnceleme
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM) Müdürü Abdülkadir Çam ve beraberindeki heyet, Kula Kaymakamı Osman Güven ve Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim adına yürüttüğü faaliyetler görüşüldü ve yapılabilecek farklı eğitim programları için fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçelere oranla illerde yapılan eğitim faaliyetlerinin daha farklı boyutlarda olduğunu ve her ilçeye eşit şekilde eğitim ve sosyal faaliyet hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getiren Aksoy, Kula Kaymakamlığı ve Kula İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nün eğim ve sosyal faaliyetler alanında yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiğini, Kula’nın gelişmesi ve tanıtımı için büyük çaba gösteren Kula Kaymakamı Osman Güven’in çalışmalarını başarılı bulduğunu ifade etti.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan’ın da Kula’daki eğitim çalışmalarında büyük gayretlerinin olduğunu ifade eden Aksoy, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerde yapılan eğitim çalışmalarına hep destek verdiklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Kaymakamı Osman güven ise, ziyarette bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM) Müdürü Abdülkadir Çam ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Kaynak: İHA