Makine Ve Endüstri Mühendisliği Mesleğine 132 Yeni Üye

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi’ne öğrenci üye kaydı yaptıran Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Mühendislik Fakültesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri mezun oldu.

Makine Ve Endüstri Mühendisliği Mesleğine 132 Yeni Üye
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde eğitim görmekte olan 132 Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube öğrenci üyesi düzenlenen mezuniyet töreni ile mesleğe adım attı.

Mezuniyet töreninde OMÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm birincisi Taner Kopuz, ikincisi Ahmet Rasim Girişen ve üçüncüsü Seyda Özbektaş’a MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, OMÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm birincisi Ayşegül Usta, ikincisi Sena Türkmen, üçüncüsü Gülsüm Yılmaz’a MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er tarafından hediyeleri verildi.



“Oda-üye birlikteliği önemli”

Mezuniyet töreni ile ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak öğrenci üye kaydı yaptıran Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik beraber oldukları dört yıl süresince üniversite işbirliğiyle “deneyimler toplantıları, teknik seminer ve geziler, staj yeri oluşturma ve sosyal etkinlikler” düzenleyerek öğrencilerin mesleğe hazırlanma süreçlerine katkı koymaya çalıştıklarını söyledi.

Gürkan, mesleğe adım atılması ile birlikte meslektaşlara yönelik verilmekte olan hizmetlerin verileceğini ve mesleki hayatları boyunca oda-üye birlikteliğinin devamına gayret göstereceklerini dile getirdi.
Kaynak: İHA