Koyulhisar MYO Öğrencilerinin Kısa Film Başarısı

Cumhuriyet Üniversitesine bağlı Koyulhisar Meslek Yüksekokulu (MYO), öğrencileri Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından düzenlenen 'Merhamet ve Güven' temalı kısa film yarışmasında dördüncü oldu.

Cumhuriyet Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında barınan öğrencilerin ders dışındaki zamanlarını iyi değerlendirmeleri, sinema alanındaki yeteneklerini göstermelerine imkan sağlanması, sinema dili ve tekniği kullanılarak daha geniş kitlelere ulaşması için ilk kez 'Merhamet ve Güven' temalı kısa bir film yarışması düzenlendi.

Yarışmaya katılan Koyulhisar MYO öğrencilerinden Erdem Can, arkadaşlarıyla hazırladığı 'Güven Operasyonu' adlı kısa film ile Türkiye genelinde yarışmaya katılan 100 kısa film arasından dördüncülük ödülüne layık görüldü.

Gençlerin madde bağımlılığı tuzağına nasıl düşürüldüğünü ve bu tuzağa düşmemeleri için nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatan 'Güven Operasyonu' adlı kısa film, izleyenlerin beğenisini kazandı.

Kaynak: AA