Konyaaltı'nda 'Ramazan' Etkinlikleri Başlıyor

Konyaaltı Belediyesi, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserlerle Ramazan etkinliklerinin startını veriyor.

Konyaaltı'nda 'Ramazan' Etkinlikleri Başlıyor
Konyaaltı Belediyesi, geleneksel Ramazan etkinlileriyle bir birinden ünlü sanatçıları bölge halkıyla buluşturuyor. Ramazan ayı etkinlikleri 2 Haziran Cuma günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’nda sahne alacak olan Türk Sanat Müziğinin sevilen ismi Zekai Tunca’nın muhteşem konseriyle başlıyor. 3 Haziran Cumartesi günü ise Ali Çakar sahne alıyor.

9 Haziran Cuma günü ise sıra gecesi ile Nihat Akçer, 10 Haziran Cumartesi günü Nursaç Doğanışık Antalyalılarla buluşuyor. 16 Haziran Cuma günü Çiğdem Gürdal, 17 Haziran Cumartesi günü ise Nuray Hafiftaş sahne alıyor. Etkinlikler 23 Haziran Cuma günü sahne alacak olan İbrahim Can’ın muhteşem konseriyle son bulacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’nda düzenlenecek tüm konserlerin saat 21.00’de başlayacağını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Geleneksel Ramazan eğlenceleri, yarışmalar, gösteriler ve konserler düzenlenecek. Ramazan coşkusunu vatandaşlarımız ile birlikte yaşayacağız. Her yıl düzenlediğimiz etkinliklere halkımız yoğun bir ilgi gösteriyor. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda bu şenliklerimiz büyüyerek devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA