'İnventum Global Workshop' Hint Düğünleri Zirvesi Sona Erdi

Hindistan, Rusya, Ukrayna ve Türkiye'den Hint düğünü ve MICE sektörünün temsilcilerini bir araya getiren 'Inventum Global Workshop' etkinliği düzenlenen gala ve ödül töreniyle sona erdi.

Hindistan, Rusya, Ukrayna ve Türkiye'den Hint düğünü ve MICE sektörünü temsilcilerini bir araya getiren 'Inventum Global Workshop' etkinliği düzenlenen gala ve ödül töreniyle sona erdi.

MICE operatörlerinden Inventum Global ile Hindistan Etkinlik ve Eğlence Yönetimi Birliği (EEMA) işbirliğiyle Belek Turizm Merkezi'ndeki Rixos Premium Otel'de düzenlenen gala ve ödül törenine Hindistan, Rusya, Ukrayna ve Türkiye'den turizm acentelerinin temsilcileri katıldı.

28 Mayıs ‘ta başlayan etkinliğin sonunda düzenlenen törende konuşan Hindistan Etkinlik ve Eğlence Yönetimi Birliği (EEMA) Başkanı Sabbas Joseph, organizasyonun başarılı geçtiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Gecenin sunuculuğunu Hindistanlı sunucu Gıtıkka Ganju Dahar yaptı. Yabancı müzik grupları mini konserler verdi.

Geceye Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, İnventum Global Workshop Yönetici Ortakları Bünyat Özpak ve Asil Akar ile sanatçı Haluk Levent de katıldı.
Kaynak: AA