GÜNCELLEME - Adana'daki Cinayet

Yaklaşık 10 yıl önce ağabeyini öldüren kişinin kardeşini vurması için yeğenini azmettirdiği iddia edilen hala yakalandı Adliye sevk edilen şüpheli hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve ev hapsi kararı verildiADLİ SÜREÇ EKLENDİ.

Adana'da büfe işletmecisinin silahlı saldırıda hayatını kaybetmesiyle ilgili yeğenini azmettirdiği öne sürülen hala hakkında, yurt dışına çıkış yasağı ve ev hapsi kararı verildi.

Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesinde büfe işleten Seydi Özacar'ın (46) öldürülmesiyle ilgili tutuklu sanık S.K'yi (26) azmettirdiği iddia edilen firari hala G.A'yı (54) yakalamak için sürdürdüğü çalışmayı tamamladı.

Ekipler, Tepebağ Mahallesi'nde olduğu bilgisine ulaştıkları şüpheliyi yakaladı.

Zanlı halanın, 2007'de öldürülen ağabeyi Mehmet K'nin oğlu S.K'yi, katilin kardeşi Seydi Özacar'ı öldürmesi için azmettirdiği öne sürüldü.

G.A, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusundan sonra nöbetçi mahkemeye gönderilen G.A. hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve ev hapsi kararı verildi.

Merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'nda büfe işleten Seydi Özacar (46), 12 Mayıs'ta uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirmişti. Olaydan sonra gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan S.K, annesi H.K. (46) ve arkadaşı Y.S. (26) tutuklanmış, 4'ü serbest bırakılmıştı.

Olayda hayatını kaybeden Özacar'ın ağabeyinin 2007'de S.K'nin babası Mehmet K'yi öldürdüğü, zanlının da alınan aile kararıyla bu cinayeti işlediği iddia edilmişti.
Kaynak: AA