Web Sitesi Kurmak Kolaylaştı

Teknoloji şirketi GoDaddy, internet kullanıcılarının hizmetine sunduğu 'Web Sitesi Mimarı' uygulaması ile işletmeler kendi web sitelerini kolayca tasarlayabilecek GoDaddy EMEA Bölge Başkan Yardımcısı Maruzzi: 'Web Sitesi Mimarı engelleri yıkarak küçük işletmelerin teknik bilgiye gerek kalmadan, bir saatten kısa sürede profesyonel bir web sitesi kurmalarını sağlıyor'.

İnternet domain sağlayıcı teknoloji şirketi GoDaddy'nin yeni hizmeti olan 'Web Sitesi Mimarı' ile işletme sahipleri kendi web sitelerini kolayca tasarlayabilecek.

Küçük işletme odaklı teknoloji sağlayıcısı GoDaddy, küçük işletmelerin Google, mobil ve sosyal medyada başarılı olması için tasarladığı yeni 'Web Sitesi Mimarı'nın tanıtımını yaptı.

GoDaddy EMEA Bölge Başkan Yardımcısı Stefano Maruzzi,tanıtımda GoDaddy'nin yeni hizmetine ilişkin bilgi verdi.

GoDaddy’nin yeni Web Sitesi Mimarı ile Türkiye’deki küçük işletmelerin kaliteli ve güzel görünümlü web siteleri kurarak daha fazla ziyaretçi çekebileceğini anlatan Maruzzi, 'Uygun maliyetli ve kolay kullanılabilen yeni 'Web Sitesi Mimarı', küçük işletmeler ve fikirlerini hayata geçirmek isteyenlerin çok az teknik bilgiyle bir saatten kısa bir sürede, akıllı telefonlar üzerinden bile fonksiyonel ve profesyonel bir web sitesi kurmalarını sağlayan mobil dostu bir çözüm... GoDaddy’nin yeni 'Web Sitesi Mimarı', küçük işletme ve girişimcilerin hedef kitlelerine ulaşmalarına ve web sitelerine ziyaretçi çekmelerine yardım eden entegre araçlar sunuyor.' ifadelerini kullandı.

GoDaddy’nin 2016 Global Girişimcilik Anketinin sonuçlarına göre, Türkiye’deki 16-36 yaş arasında genç kuşağın ülkedeki girişimcilik dünyasını şekillendirmeye yardımcı olduğunu ve yüzde 85’inin kendi işinin patronu olmak istediğini aktaran Maruzzi, 'İşletmeler ve girişimciler geleceğe yürümek istiyor ve rekabette geride kalmamaları için dijital kimliklerini oluşturmaları gerekiyor. GoDaddy’nin yeni Web Sitesi Mimarı tam da bunu sağlayacak araç. Hızlı ve uygun maliyetli bir web sitesi kurma çözümü olan GoDaddy yeni 'Web Sitesi Mimarı’yla küçük işletmeler artık kolayca profesyonel dijital kimliklerini oluşturabilir ve ürünün entegre pazarlama araçları ile bir adım öteye giderek, marka bilinirliklerini ve erişimlerini artırabilir.' değerlendirmesini yaptı.

- Mobil öncelikli tasarım

Maruzzi, GoDaddy’nin yeni 'Web Sitesi Mimarı'nın mobil öncelikli bir ürün olarak tasarlandığını belirterek, 'GoDaddy’nin yeni 'Web Sitesi Mimarı’yla kurulan tüm web siteleri özünde diz üstü ve masa üstü bilgisayarların yanı sıra telefon ve tabletlerle de uyumlu olacak şekilde geliştirildi. GoDaddy müşterileri, dijital varlıklarını oluştururken bin 500’den fazla fikir ve sektör arasından temasını seçebiliyor ve GoDaddy’nin ödüllü müşteri desteğinden yararlanabiliyor.' diye konuştu.

Maruzzi şöyle devam etti:

'GoDaddy’nin 2015’te yaptığı araştırmaya göre bir web sitesine sahip olmanın avantajları konusunda farkındalık olsa da, katılımcıların yüzde 27’si bir web sitesi kurmaya zamanları olmadığını söylüyor. Yüzde 26’sı ise gerekli teknik bilgiye sahip olmadığını düşünüyor. GoDaddy’nin yeni 'Web Sitesi Mimarı' engelleri yıkarak küçük işletmelerin teknik bilgiye gerek kalmadan, bir saatten kısa sürede profesyonel bir web sitesi kurmalarını sağlıyor. Yani artık online olmamak için bahane yok.

Tüm platformlara uyumlu ve kolay kullanılabilen yeni 'Web Sitesi Mimarı', küçük işletmelerin site tasarımıyla zaman kaybetmeden hedeflerine ulaşmaya odaklanmalarını sağlayan, mobil dostu bir deneyim sunuyor. Sezgisel kullanıcı arayüzü sayesinde girişimciden, tasarıma yeni başlamış bir kişiye kadar herkes kendi web sitesini kişiselleştirebilir ve güncelleyebilir.

GoDaddy’nin yeni 'Web Sitesi Mimarı'nın akıllı öğrenme sistemi, kapsamlı teknik bilgi gerektirmiyor. Ürün, kullanıcıların basitçe faaliyet gösterdikleri sektörü veya fikirlerini yazarak, profesyonel görünümlü bir web sitesi kurmalarını sağlıyor. Kullanıcılar, ilgili bölümler ve profesyonel görsellerden oluşan bir web sitesine kavuşuyor.'
Kaynak: AA