Topçuoğlu'nun Vefatının Yıl Dönümü

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, eski Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu'nun vefatının 9. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten ve Oda'nın kurucusu Naci Topçuoğlu'nun 11 Mayıs 2008 tarihinde ayrıldığını anımsatarak, Allah’tan rahmet diledi.

Topçuoğlu'nun mezarı başında düzenlenecek törenle anılacağını belirten Konukoğlu, hayattayken gazi şehrin ve Türkiye'nin ekonomisine, toplumun sosyal, kültürel ve eğitim hayatına önemli katkılar sunduğunu belirterek, vefatının ardından da her zaman hayırla ve dualarla anıldığını vurguladı.

Ülkenin çalışkan insanların omuzları üstünde yükseleceğini ifade eden Konukoğlu, şunları kaydetti:

'Memleket sevdasıyla çalışan, hayırsever ve vizyon sahibi bir insan olan merhum Naci Topçuoğlu, Gaziantep’in ekonomisinin gelişimine olduğu kadar sosyal yaşamına, eğitimine, kültürüne yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Her zaman şükran ve minnetle anıyoruz. Çok değerli evlatları bugün onun izinden giderek şehre katma değer sağlamaya devam ediyorlar. Ebediyete intikal edişinin 9. yılında Naci Topçuoğlu'nu rahmetle anar, Topçuoğlu ailesine, çalışanlarına, sanayi camiamıza en derin üzüntülerimle bir kez daha başsağlığı dileklerimi iletirim.'

Kaynak: AA