Suriyeli çocuğa 'sıcak su'lu saldırı iddiası!

Nişantaşı'ndaki bir fast food şubesinde meydana gelen olayda, Suriyeli çocuğa sıcak su attığı iddia edilen kadın çalışan, Harbiye Polis Merkezi'ne götürüldü

Suriyeli çocuğa 'sıcak su'lu saldırı iddiası!
Suriyeli çocuğa 'sıcak su'lu saldırı iddiası!
Ünlü bir fast food zincirinin Şişli Nişantaşı'ndaki şubesinin bir personeli, iddiaya göre, müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle Suriyeli bir çocuğa sıcak su attı. Boynunda yanık oluşan küçük çocuk tedavi edilirken, restoran çalışanı kadın ifade için polis merkezine götürüldü.

Habertürk Haber Merkezi'nden Yusuf Doğan'ın haberine göre, iddia edilen olay, ünlü bir fast food zincirinin Şişli Nişantaşı'ndaki şubesinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi.

KADIN ÇALIŞAN, ÇOCUKLARDAN BİRİNİN ÜZERİNE BARDAKLA SICAK SU ATTI

Restoran çalışanları, dükkana gelerek müşterileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle Suriyeli çocuklara gitmeleri yönünde uyarıda bulundu. İddiaya göre çocukların gitmemesi üzerine restoran çalışanı bir kadın, çocuklardan birinin üzerine bardakla sıcak su attı.

MÜŞTERİLER POLİSİ ARADI

Restoran çalışanına tepki gösteren müşteriler polise haber verdi. Boynunda yanık oluşan 6 yaşındaki Suriyeli çocuk ve restoran çalışanı, polis tarafından Harbiye Polis Merkezi'ne götürüldü.

ÜZERİNE SICAK SU ATILAN ÇOCUK HASTANEDE TEDAVİ EDİLDİ

Küçük çocuk polis merkezine getirilen ambulansla Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

RESTORAN YETKİLİLERİ AÇIKLAMA YAPMADI

Tedavisinin ardından taburcu edilen küçük çocuk Şişli Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. Çocuğun ailesine olayla ilgili bilgi verildi. Olayın meydana geldiği restoranın yetkilileri ve diğer çalışanları tarafından, bilgi verilmezken polisin başlattığı soruşturma sürüyor.