Multinet Up'tan Ramazan Kampanyası

Yeni Multinet Giftcard müşterileri, 30 Haziran'a kadar yapacakları ilk yüklemede yüzde 39'a varan vergi avantajından faydalanacak ve 5 bin liraya varan ödül kazanacak.

Multinet Up, yeni Giftcard kullanıcıları için ramazan kampanyası düzenledi.

Multinet Up tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni Multinet Giftcard müşterileri, 30 Haziran'a kadar yapacakları ilk yüklemede hem yüzde 39'a varan vergi avantajından faydalanacak, hem de 5 bin liraya varan ödül kazanacak.

30 Haziran'a kadar başvuru yapanlar kampanyaya katılabilecek ve yine bu tarihe kadar ilk yükleme kapsamındaki her 100 TL için 5 TL değerinde Gifcard hediye edilecek. Hediye Giftcard'lar, 5 bini aşkın anlaşmalı noktada sayısız kategoride, marketten giyime sınırsız seçme özgürlüğü ile kullanılabilecek.

21 bin kurumsal müşteri, 35 bin anlaşmalı nokta ve 1 milyondan fazla kart kullanıcısına hizmet veren Multinet Up, iş ortaklarının yemek giderlerinden akaryakıta, araç kiralamadan toplu satın almaya, uçak biletinden kargo ihtiyacına kadar tüm gereksinimleri için çözümler sunuyor.

Multinet Giftcard; kurumlara vergi avantajı ve operasyonel kolaylık sağlarken diğer taraftan prim ödemeleri, yan hak ödemeleri, hediye gibi farklı bir çok amaç için kullanılabilme esnekliği barındırıyor.
Kaynak: AA