Genç İletişimciler Ödüllerini Aldı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Genç İletişimciler Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, 14 farklı kategoride düzenlenen yarışmada 38 öğrenci ödül aldı.

İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Ahmet Oktan, yeni bir fakülte olmasına rağmen iletişim fakültesinin günden güne etkinliğinin arttığını belirtti.

Bu yıl ikincisi düzenlene yarışmada, kültür-sanat, araştırma özel, sağlık, spor, rutin, röportaj söyleşi, televizyon haberciliği, haber fotoğrafı, estetik fotoğraf, oyun içi reklamcılık, kamu spotu, kurumsal iletişim, reklam fotoğrafı ve tasarımı, en iyi radyo programı ve en iyi radyo spikeri kategorilerinde yarışan öğrenciler, ödüllerini programa katılan davetlilerden aldı.

Programa, Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA