Setur'dan 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' Panelleri

Setur, Koç Spor Fest 2017 Bahar etabına, 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine' yönelik bilinçlendirme panelleri düzenleyerek, gelecekte toplumda söz sahibi ve kanaat önderleri olacak gençleri toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Şirket açıklamasına göre, Koç Spor Fest'e destek veren Setur, bu yıl spora ve gençliğe bambaşka bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

Setur, Koç Spor Fest 2017 Bahar etabına, Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine yönelik bilinçlendirme panelleri düzenleyerek, gelecekte toplumda söz sahibi ve kanaat önderleri olacak gençleri toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Bu doğrultuda Koç SporFest’in son iki etkinliğinin gerçekleştirileceği Eskişehir ve Denizli’de “Spor Hayatında Kadın” ve “Çalışma Hayatında Eşitlik” başlıklı paneller gençler ile buluşacak.

Milli atlet ve Survivor yarışması birincisi Merve Aydın, gazeteci Oya Doğan, spiker ve televizyoncu OylumTalu, ünlü oyuncular Enis Arıkan ve Bekir Aksoy gibi pekçok tanınmış ismin konuşmacı olarak katılacağı panellerde, Türkiye’de tiyatro sporu kavramının yaratıcıları olan Biz Bize Grubu’ndan Dilek Çelebi ve Adem Yılmaz da interaktif doğaçlama oyunları ile gençlere hem keyifli dakikalar yaşatacak hem de toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemini vurgulayacak.

Anadolu Üniversitesi'nde 9 Mayıs’ta saat 14.00’te, Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde de 12 Mayıs’ta saat 14.00’te gerçekleşecek paneller, Koç Topluluğu şirketlerinin hayata geçirdiği “Ülkem İçin” Projesi kapsamında düzenlenecek.

Kaynak: AA