Kars'taki Silahlı Kavga

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde jandarma ekiplerinden kaçan ve kasten adam öldürme suçundan aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmada, bir arazide yapılan aramada, iki silah, bir makineli silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kasten adam öldürme suçlarından aranan şahısların ifadeleri doğrultusunda bir arazide yapılan aramada, iki silah, bir makineli tüfek ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Alisofu köyünde jandarma ekiplerinin devriye görevi sırasında kasten adam öldürme olayına karışan E.T. ve E.T, jandarma ekiplerini görünce traktörle kaçmaya başladı.

Jandarmanın takibi sonrasında zanlılar kaçtıkları traktörle bir arazide yakalandı. Traktörde yapılan aramada, herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Jandarma ekipleri, arazide kaçan traktörün izinde yaptığı aramada, 2 tabanca ile şarjörleri, bir makineli tüfek, 1 adet şarjör ve içerisinde 20 mermi ele geçirdi.

Olayla ilgili, delilleri karartmak isterken yakalanan O.N.T. ile ekiplerden kaçan E.T. ve E.T, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Alisofu köyünde 2 Şubat'ta daha önce aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı.
Kaynak: AA