Ilıcalı'dan İHA'ya Ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 16 Nisan referandumu sonrası ilçelere, kurum ve kuruluşlara yönelik teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Ilıcalı'dan İHA'ya Ziyaret
Prof. Dr. Ilıcalı, basın kuruluşlarını kapsamındaki ilk ziyaretini İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’ne gerçekleştirdi. İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Haber Müdürü Ahmet Akbuğa ile bir süre görüşen Ilıcalı, İHA’nın bölgede etkin bir haber ağı bulunduğuna dikkat çekti. İHA’yı başarılı ve objektif haberciliğinden dolayı kutlayan Prof. Dr. Ilıcalı, “İHA Bölge Müdürümüz Ayhan Türkez ve ekibini kutluyorum. Bölgede yaptıkları çalışmalarla kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar” diye konuştu.

TBMM gündemi ve bölgede gerçekleştirilen hizmetler konusunda da değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum’un 2026 Kış olimpiyatlarına adaylığının çok önemli olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum konuşmasında verdiği talimat ile adaylık konusundaki çalışmaların başladığını kaydetti.

Erzurum kent merkezinde yapılacak tramvay projesinin de Erzurum için prestij ve önemli bir hizmet olacağını anlatan Ilıcalı, kış olimpiyatları adaylığının Erzincan, Erzurum ve Kars hızlı tren projesinin de hızlanmasına vesile olacağını kaydetti.

Ilıcalı 3 ilçeye yönelik teşekkür ziyaretleri yaptığını ve tüm ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geleceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA