Güneşevler Kreşinde Mezuniyet Heyecanı

Altındağ Belediyesi’ne bağlı Güneşevler kreşi, düzenlediği yıl sonu etkinliği ile büyük beğeni topladı. Minikler birbirinden renkli kıyafetleri ve sergiledikleri oyunlarla izleyenlerden tam not aldı.

Güneşevler Kreşinde Mezuniyet Heyecanı
Büyük bir cesaretle sahneye çıkan 100 öğrenci, sergiledikleri renkli oyunlarla kendilerini izlemeye gelen anne babalarına duygu dolu anlar yaşattı. Sahneledikleri gösterilerle salondan büyük alkış alan minikler, bir dönem boyunca aldıkları eğitimin hakkını sahnede verdi.

Minik kepler havaya fırlatıldı

Güneşevler kreşinde eğitim alan 3 ve 4 yaşındaki öğrenciler yeni sınıflarına geçme sevincini, 5 yaş gurubundaki minikler de mezuniyet heyecanı yaşadı. Kep giyen ve törenin sonunda ufak keplerini havaya fırlatan miniklerin heyecanı yüzlerinden okundu. Çocuklarını sahnede kep giymiş olarak gören aileler de mutluluk gözyaşlarına hakim olamadı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ni dolduran aileler çocuklarını izlerken, minikler de sahnede tüm yeteneklerini sergiledi. Başarılı performanslarıyla profesyonel oyuncuları aratmayan minikler, izleyicilerden büyük alkış aldı. Halk oyunu ile salonu coşturan minikler, sergiledikleri jimnastik gösterisiyle de izleyicilere keyif dolu anlar yaşattı. Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş de gösteriyi izleyenler arasında yer aldı.
Kaynak: İHA