Edirne'de Turizm Çalışmaları

Edirne'de değerlendirme toplantılarıyla turizmde belirlenen eksiklikler giderilecek.

Anadolu Ajansı ekibi, kentin tanıtımına yönelik haberlerde görüşlerine yer vermek üzere Edirne Valisi Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Edirne'de son haftalarda yaşanan turizm hareketliliğinin yapılan çalışmaların yerinde olduğunu gösterdiği konuşuldu.

Vali Özdemir, son haftalardaki yoğunluğun gözle görülür arttığını ifade ederek, sivil toplum örgütleri, kamu kuruluşları, sektör temsilcilerinin gayretinin sonucunda elde edilen potansiyelin elde tutulması ve üzerine konulması için gerekli tedbiri alacaklarını ifade etti.

Özdemir, tedbirler kapsamda turizmde karşılaşılan sorunların giderilmesi için Valilik, Belediye, Kültür Müdürlüğü, Ticaret Odası ve sektör temsilcileriyle değerlendirme toplantıları yapmayı düşündüklerini anlattı.

- Tebessüm ettiren iki AA fotoğrafı

Ziyaret sonunda AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, Vali Özdemir'e iki farklı zamanda çekilmiş ve yan yana getirilmiş fotoğraflarını hediye etti.

Her ikisi de AA muhabirlerince, biri Özdemir'in 2004 yılı Simav Kaymakamlığı diğeri de Edirne Valiliği görevleri sırasında çekilmiş kolaj fotoğrafı teşekkür ederek kabul eden Vali Özdemir, fotoğrafları bir süre tebessümle inceledi.

Kaynak: AA