'Dış Ticaretin Finansmanında Türkiye'nin En İyi Bankası' Yapı Kredi

Yapı Kredi, bneIntellinews tarafından düzenlenen 2017 Dış Ticaret Finansmanı Ödüllerinde Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası Ödülünün sahibi oldu.

Yapı Kredi, bneIntellinews 2017 Dış Ticaret Finansmanı Ödüllerinde 'Dış Ticaretin Finansmanında Türkiye'nin En İyi Bankası' oldu.

Banka açıklamasına göre, Yapı Kredi, bağımsız medya kuruluşu bneIntellinews tarafından düzenlenen 2017 Dış Ticaret Finansmanı Ödülleri kapsamında Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası ödülüne layık görüldü.

Yapı Kredi, gerçekleştirdiği işlem hacmi, sunduğu hizmetler, deneyimi, inovatif teknolojileri ve elde ettiği başarılar gibi pek çok kriter üzerinden değerlendirilerek ödülün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Feza Tan, Kurumsal ve Ticari Bankacılıkta son yıllarda çok önemli işlere imza attıklarını vurguladı. Tan, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

'Yapı Kredi olarak müşterilerimize nakit yönetimi, dış ticaret finansmanı, proje finansmanı ve yatırım bankacılığı alanlarında çok geniş bir hizmet sunuyoruz. Dokunduğu her alanı değiştiren dijitalleşmeyi de uzun zamandır süreçlerimize entegre ediyoruz. Kurumsal ve Ticari Bankacılık olarak anlayışımız, ülke ekonomisine büyük değer katan kurumlara dünya standartlarında ürün ve hizmetler sunmak, onların daha fazlasını başarmaları için güvenilir bir iş ortağı olabilmek.

Öte yandan tüm bu hizmetleri sağlarken, Avrupa'nın en büyük ve köklü bankacılık gruplarından ana hissedarımız UniCredit'in deneyim, uzmanlık ve finansman kaynaklarından da yararlanmak bizleri sektörde farklı bir noktaya taşıyor.'

Finans ve finans dışı hizmetlerle 2016'ya damga vurduklarını da belirten Tan, '2016, müşterilerimize ve ülkemize değer kattığımız ve gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla farklı kurumlarca ödüllendirildiğimiz bir sene oldu. Avrupa ve Asya pazarlarını yakın bir şekilde takip eden bne IntelliNews tarafından Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası ödülüne layık görülerek de başarılarımıza bir yenisini eklemiş olduk. 2017 yılında da çalışmalarımızı hızlandırarak sürdüreceğiz.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA