Bursa'da Okullar Yenileniyor

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yenilenecek.

Bursa'da Okullar Yenileniyor
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nun orta kısmının yenilenmesiyle alakalı protokol Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Çukurova ve Gökkuşağı İnşaat yetkilileri arasında imzalandı. Altepe, imzalanan protokolle birlikte gençler için faydalı olacak bir hizmete daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yıldırım’da bir kısmı hayırsever işadamları tarafından yapılan Mehmet Akif Ersoy Okulu’nun orta kısmının bu sefer Çukurova ve Gökkuşağı inşaat firmaları tarafından yeniden inşa edileceğini belirten Başkan Altepe, tamamlanacak eğitim yuvasıyla birlikte bölgede önemli bir ihtiyacın giderileceğini vurguladı.

Altepe, “Yıkılması gereken, şehre yakışmayan eski okulların yeniden inşa edilmesi için adımlarımızı atıyoruz. Bu konuda en büyük şansımız Bursalı hayırsever işadamlarımızdır. Onlarla birlikte hedefimiz doğrultusunda hızlı adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Yıkılması gereken okullardan bir tanesinin de Yıldırım’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Okulu olduğunu dile getiren Başkan Altepe, “Daha önce değişik kısımlarını yenilediğimiz bu okulun orta kısmını da hayırsever 2 işadamımız yapacak. Ben kendilerine Bursa halkı adına şükranlarımız arz ediyorum. Mefruşatı, spor ve eğitim salonları, kütüphaneleriyle güzel bir eğitim tesisi Bursa’ya kazandırılmış olacak” diye konuştu.

Çukurova İnşaat yetkilisi Halis Salih Akbaş ise, kendilerine sağladığı eğitim yatırımı imkan dolayısıyla Başkan Altepe’ye teşekkür etti.
Kaynak: İHA