Arçelik Imperium Ev Teknolojilerine Yenilik Getiriyor

Arçelik Imperium elektrik süpürgesi pratik temizleme haznesiyle ev teknolojilerine yeni bir soluk getirdi.

Arçelik Imperium elektrik süpürgesi, toz toplama, toz tutma performansı ve pratik temizleme haznesiyle ev teknolojilerine yenilik getiriyor.

Arçelik açıklamasına göre, A enerji sınıfı, A sınıfı zemin temizliği ve A sınıfı toz tutma özellikleriyle üstün temizlik sunan Imperium süpürgenin anti-statik özelliği sayesinde toz haznesine tozların yapışması engelleniyor ve kolayca temizlenmesi sağlanıyor.

Yüksek etkinlikte partikül yakalayıcı filtre (Hepa) 13 filtresi sayesinde tozların yüzde 99,98’ini tutan üründe toz haznesinin tek düğme ile alttan açılması da kullanım kolaylığı sunuyor. Arçelik tek elle toz haznesi sökme ve temizleme teknolojisi ile kullanıcıların en büyük sorunlarından birine de çözüm getirmiş oluyor.

12 metre kullanım yarıçapı sayesinde priz değiştirmeden maksimum yüzeyde temizlik imkanı sunan üründe ışıklı toz dolum göstergesi, metal teleskobik uzatma borusu ile yatay ve dikey park etme özelliği de bulunuyor. Manevrayı kolaylaştıran ve rahat kullanım sağlayan iki gizli tekere sahip Air Vortex II fırçası bulunan Arçelik Imperium süpürge, dar ağızlı uç, geniş ağızlı uç, mobilyalar için fırça vakum aparatı ve 9 metre kablosu ile de hayatı kolaylaştırıyor.
Kaynak: AA