11. Cumhurbaşkanı Gül'ün babası toprağa verildi

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 91 yaşındaki babası Ahmet Hamdi Gül son yolculuğuna uğurlandı.

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün babası toprağa verildi
11. Cumhurbaşkanı Gül'ün babası toprağa verildi
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 91 yaşındaki babası Ahmet Hamdi Gül toprağa verildi.

Cami Kebir'de, öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınan merhum Ahmet Hamdi Gül'ün cenazesi, şehir mezarlığındaki aile kabristanına getirildi.

Ahmet Hamdi Gül'ün cenazesinin defnedilmesinin ardından 11. Cumhurbaşkanı Gül, babası için helallik istedi ayrıca cenaze törenine katılanlara teşekkür etti.

Gül daha sonra mezarlıkta bulunan taziye yerinde kardeşi Macit Gül, oğulları Mehmet Emre ve Ahmet Münir Gül, diğer aile üyeleriyle birlikte taziyeleri kabul etti.

Cenazenin defnedilmesi sırasında Abdullah Gül ve ailesinin yanı sıra Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu ile bazı siyasiler de hazır bulundu.

Cami Kebir'in avlusundaki Ahmet Hamdi Gül'ün cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çok sayıda bakan, eski siyasetçi de hazır bulunmuştu.
Kaynak: AA