Trabzon'da Yol Yapım Çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yol yapım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, yayla yollarında karla mücadele çalışmalarını sürdüren ekiplerin, mahallelerde de asfaltlama çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerinin, son bir ayda birçok yayla yolunda kar ve heyelan temizleme çalışması gerçekleştirdiği kaydedilen açıklamada, 'Mayıs ayında olunmasına rağmen yayla yollarındaki kar kütlelerinin kalınlığının 5 metreyi aştığı görülürken, ivedilikle sürdürülen çalışmalarla yaylalara ulaşım sağlandı. Belediye ekipleri söz konusu çalışmalarına talebe göre devam ediyor.' denildi.

Açıklamada, mahalle yollarındaki asfaltlama çalışmalarının devam ettiği işaret edilerek, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da şu ifadelerine yer verildi:

'Mevsim itibari ile gerek yayla yollarımızda kar temizliği yapan, şehrimizin mahallelerinde asfalt çalışmasına imza atan çalışma arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon'umuzun her noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yol çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.'

Kaynak: AA