Ankaralı İş Kadınlarının Yeni Rotası Milano

Girişimci İş Kadınları ve Destekleme Derneğinden (ANGİKAD) bir heyet, Milano'da iş geliştirme faaliyetleri kapsamında temaslar gerçekleştirdi.

ANGİKAD'dan yapılan açıklamaya göre, Ankara'da faaliyet gösteren ve iş kadınlarının çatı kuruluşu olan dernek, İtalya'nın ticari açıdan en gelişmiş bölgesi Lombardiya'da bulunan Milano'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen ANGİKAD Başkanı Yeşim Belli, İtalya ticaretinin kalbinin attığı bu bölgede önemli iş merkezleri ve ülkenin önde gelen dernekleriyle görüşmeler yaptıklarını ifade etti.

Belli, 'İki ülkenin iş kadınları olarak, iş geliştirme faaliyetlerinde bulunma kararı aldık. Her zaman olduğu gibi burada da asıl amacımız ülkemizin başarılı iş kadınlarını gururla temsil etmek oldu. Yurt dışı gezileri ülkeler arası iletişimin daha verimli hale gelmesinde çok büyük önem taşıyor. Milano'da yaptığımız toplantılar da inanıyorum ki ülke ekonomimizin kalkınmasına ve iş ilişkilerimize ciddi katkılar sağlamanın yanında, ülkemizin girişimci kadınlarının başarılarını gözler önüne serecektir.'

Kaynak: AA