15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Konulu Yarışma

Resim, şiir, slogan, afiş, kompozisyon, milli birlik ve kahramanlık konulu kitap okuma dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma konulu yarışmada resim, şiir, slogan, afiş, kompozisyon, milli birlik ve kahramanlık konulu kitap okuma dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, müdürlüğün Tunca Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende, 15 Temmuz gecesi vatan evlatlarının, vatanı, milleti, demokrasiyi, cumhuriyeti ve ülkenin geleceğini hedef alan hainlerine karşı vatanı savunduğunu belirtti.

Vatanın asıl sahibinin şehitler ve gaziler olduğunu aktaran Özcan, 'Hiç şüphesiz ki 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Bundan böyle 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü'nde ve her gün kendilerini gönülden yad edecek hatıralarını bizler hiç unutmadan gelecek nesillere aktaracağız.' diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Kaynak: AA