Vestel'den Anneler Günü İndirimi

Vestel, Anneler Günü'ne özel düzenlediği kampanya kapsamında seçili pek çok ürünü, yüzde 50'ye varan indirimle sunuyor.

Vestel, Anneler Günü'ne özel düzenlediği kampanya kapsamında küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge kategorisindeki seçili pek çok ürünü, yüzde 50'ye varan indirimle sunuyor.

Vestel tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, küçük ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel seçili ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlatıyor.

Vestel satış noktalarında ve 'www.vestel.com.tr' adresinde 15 Mayıs'a kadar geçerli olacak kampanya ile tost makinesinden el blenderına, buharlı ütüden elektrikli süpürgeye kadar pek çok ürün tüketiciyle buluşuyor.

Vestel Sefa Serisi T2500 tost makinesi, 6 kişilik tost yapma kapasitesi ve çıkarılıp yıkanabilen yapışmaz plakaları sayesinde rahat bir kullanım sunuyor. 3 kademeli ısı ayar düğmesine sahip tost makinesinin 180 derece açılabiliyor olması ızgara şeklinde kullanımını da kolaylaştırıyor. Ürünün 90 derece dik durabiliyor olması ise yerden tasarruf sağlıyor. Ürünün Anneler Günü'ne özel tavsiye edilen satış fiyatı ise 149 lira olarak belirlendi.

Mix&Go blender serisi ile taze sebze ve meyveler ile hazırlanan özel karışımlar formunu korumak isteyen anneler için ideal hediye olurken, rahatça takılıp çıkarılabilen karıştırma şişeleri ve paslanmaz bıçakları, meyve ve sebzelerden sağlıklı içecekler hazırlamayı mümkün kılıyor. Mix&Go'nun iki farklı boyuttaki karıştırma şişeleri hem kapaklı oluşu ile pratik, hem de BPA içermeyen malzemeden üretildiği için son derece sağlıklı. Meyveli süt, smoothie, ayran ve buzlu kahve gibi içecekleri pratik bir şekilde hazırlayabilen Vestel Mix&Go blenderler; turuncu, yeşil, kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle mutfakları renklendiriyor. Ürünün Anneler Günü'ne özel tavsiye edilen satış fiyatı ise 109 lira...

Ayrıca, çıkartılabilir paslanmaz çelik çırpma ucu sayesinde temizliği kolay olan Vestel Tarçın K ve S El Blender’ı Anneler Gününe özel 84 liradan sunuluyor.

Kaynak: AA