Ünye'de Belediye Çalışmaları

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 2016 yılı sayışta denetimi raporunda çalışanların yapmış oldukları teknik hatalardan kaynaklı kamu zararının hiç çıkmadığının tespit edildiğini açıkladı.

Başkan Çamyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ünye Belediyesi'nde yapılan 2016 yılı sayıştay denetimi raporunu açıkladı.

Çamyar, bu raporun Ünye Belediyesi'nde bu zamana kadar yapılan denetimler içerisinde çalışanların yapmış oldukları teknik hatalardan kaynaklı kamu zararı hiç çıkmamış olan Sayıştay raporu olduğunu söyledi.

Belediye ekibini tebrik eden Çamyar, 'Yani elimizde tertemiz bir raporumuz var. Ben, bu anlamda duyarlılık gösteren, emek sarf eden, kanun ve yönetmeliklerin çerçevesi içerisinde bir Ünye Belediyesi idaresi ortaya koyan tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.' diye konuştu.

Çamyar, ayrıca Ünye'nin ikinci meydanı olma özelliğini taşıyacak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ihalesinin 18 Mayıs’ta yapılacağını belirterek, 'Projenin başlangıcından sonra 15 Temmuz 2018 tarihinde de meydanı açmayı planlıyoruz. Altında 400 araçlık otoparkıyla, 32 adet dükkanıyla, meydanıyla ve kültür sarayıyla Ünye ye yakışan bir proje olacak.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA