Havza OSB'de Altyapı Çalışmaları

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Havza Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) bağlantı yolunun yapımına başladı.

Kaymakam Vekili Cengiz Nayman ile Belediye Başkanı Murat İkiz, çalışmaları inceleyerek, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Havza Şube Müdürü Ufuk Akçam'dan bilgi aldı.

Nayman, Havza Organize Sanayi Bölgesinin, bağlantı yolunun tamamlanması ile yatırımcılar için daha cazip hale geleceğini belirterek, 'Yol sorunu inşallah ortadan kalkıyor. Bu konudaki hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum. Şimdi hızlı şekilde eksiklerimizi tamamlayarak OSB'ye yatırımcı bulmak adına çalışma yapacağız.' ifadelerini kullandı.

İkiz de yol çalışması ile OSB'nin en önemli sorunlarından birinin ortadan kalktığına dikkati çekerek, 'OSB tamamlandığında kısa süre içinde ilçemizde önce göç duracak, sonra tersine göç başlayacaktır. İlçemizdeki göç ve istihdam sorunun ortadan kalkması için OSB’ye yatırımcı bulma gayreti içerisinde olacağız.' dedi.

Akçam ise yaklaşık 2 kilometrelik yolun 20 metre genişliğinde bölünmüş yol olarak yapılacağını söyledi.

Havza Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Kumkayır, ilçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Kahyaoğu ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar incelemeye katıldı.

Kaynak: AA