Tarihi Mirasın Bıraktığı Lezzetlere Yurtdışından Büyük İlgi

Bursa’da 20 ülkeden 160 iş dünyası temsilcisinin katıldığı alım heyeti organizasyonunda Babel Food standı büyük ilgi gördü.

Tarihi Mirasın Bıraktığı Lezzetlere Yurtdışından Büyük İlgi
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Bursa’da düzenlenen gıda sektörü alım heyeti programına 20 ülkeden 160’a yakın iş dünyası temsilcisi katıldı.

İlk defa Bursa’ya gelen Suudi Arabistan’ın Bin Dawood marketler zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Abdul Khaliq Bin Dawood ve dünyanın önde gelen gıda firmalarının temsilcileri Babel Food standını ziyaret etti.

Etkinlik boyunca stantta, Babel Food kahve, çikolata ve tatlı çeşitleri tadım yaptırılarak ziyaretçilere lezzet şöleni sunuldu. Babel Food, ürünlerinin çeşitliliği, kalitesi ve güvenilirliğiyle kazandığı haklı başarı, gördüğü büyük ilgiyle perçinledi.

Firma temsilcisi Faruk Çıbuk, Babel Food’un gördüğü büyük ilgiyi şöyle değerlendirdi: “Tüm dünya için stratejik bir sektör olan gıda ve içecek sektörü, ülkemizin güçlü olduğu bir büyüme alanı. Çevre ülkelerin gıda ithalatçısı olması, bu coğrafyalarda Türk markalarına artan ilgi ve güven gibi faktörler, ülkemize gıda alanında bölgesel üretim olma potansiyeli sunuyor. Biz de Babel olarak, nesilden nesile aktarılan tariflerin Anadolu damak tadıyla harmanladığı bir lezzet geleneğinin temsilcisiyiz. İlk günden bugüne tarifi bizde saklı olan Dibek Kahvemiz, her biri kendine has reçetelerle üretilen eşsiz tatlı ve çikolatalarımızla, geleneklerinden kopmadan yenilikçi yaklaşımlarla müşterilerimize özel lezzetler sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen alım heyeti organizasyonu ile başta Avusturya, Almanya, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Ukrayna ve Azerbaycan olmak üzere birçok ülkeden iş adamı ile önemli iş bağlantıları gerçekleştirdiklerini belirten firma temsilcisi Faruk Çıbuk, yabancıların ürünlerine gösterdikleri ilginin etkinlik boyunca sürdüğünü dile getirdi. “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Ekonomi Bakanlığı’nın da destekleri ile çok önemli bir organizasyon düzenlendi Babel Food ekibi olarak emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA