MASKİ'nin Hangarı Hizmete Girdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün 24 bin metrekarelik hangarı hizmet vermeye başladı.



MASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ'nin şehrin altyapı çalışmalarında her türlü ihtiyaçların karşılanacağı malzemelerin sistematik bir şekilde muhafaza edildiği,13 bin 500 metrekarelik açık alan ile 10 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla 24 bin metrekarelik hangar hizmet vermeye başladı.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, 2071 hedefi doğrultusunda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ve 24 bin metrekarelik hangarda, altyapı çalışmaları için kullanılan malzemelerin muhafaza edildiğini kaydetti.

Sistem sayesinde hangarda bulunan malzemelerin stok takibini gerçekleştirdiklerini belirten Özdemir, şunları aktardı:

'İlgili birimlerin malzeme ihtiyaçlarına göre fiş karşılığında ürünler teslim edilerek, malzemelerin çıkışları sistem üzerinde günlük yapılır. Kayıt sistemiyle de malzemenin neden alındığı, hangi birimin aldığı, nerede kullanıldığı belli oluyor. Sistemde hangi daire başkanlığı ne kadar malzeme kullanmış takibini gerçekleştirebiliyoruz.'

Kaynak: AA