Mardin Büyükşehir Belediyesine Araç Takviyesi

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 yeni araç alındı.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, marka şehir olma yolunda belediyenin araç envanterini genişletmeye devam ettiklerini söyledi.

Havaların düzelmesiyle bütün birimlerin çalışmalarına hız verdiğini kaydeden Yaman, 'Mardin'de değişimi hissettirecek önemli çalışmalara imza atıyoruz. Özellikle havaların düzelmesiyle birlikte bütün birimlerimiz çalışmalarına hız verdi. Projelerimizle kentimizin en güzel noktalara gelmesini sağlayacağız. Çalışmalarımızın daha hızlı ve kısa sürede olması içinse araç envanterimizi doğru bir şekilde oluşturuyoruz.' diye konuştu.

'Yeşil Mardin' sloganı ile çalışmalara hız verdiklerini belirten Yaman, şunları kaydetti:

'Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığımız ilimizin yemyeşil bir imaja kavuşması adına birçok bölgede kayda değer çalışmalar yapmaktadır. Çalışmaların daha sağlıklı devam etmesi için araç ve gereç konusunda sıkıntılarımızın kalmamasını istedik. Bu nedenle mevcut araçlarımıza 6 çim biçme makinesi 1 çim biçme traktörü ve 4 motorlu tırpan ilave ettik. Her şey yaşanabilir ve marka bir Mardin için.'

Kaynak: AA