Eruh Belediye Başkanvekili Dayanç Açıklaması

'Burada devlet, millet bütünleşmesini, kaynaşmasını en üst seviyelere taşımak istiyoruz'.

Görevlendirme yapılan Eruh Belediye Başkanvekili Kaymakam Murtaza Dayanç, 'Burada devlet, millet bütünleşmesini, kaynaşmasını en üst seviyelere taşımak istiyoruz.' dedi.

Eruh Belediyesine kardeş olan Bursa Yıldırım Belediyesinin katkılarıyla ilçede düzenlenen etkinlikler kapsamında ilçeye gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Dünya Kur'an-ı Kerim güzel okuma birincisi Mehmet Bilir, Eruh Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programa katıldı.

Kaymakam Dayanç, yaptığı konuşmada, ilçenin alt ve üst yapısının iyileştirilmesi için yoğun çalışma yürüttüklerini söyledi.

Vatandaşa kaliteli hizmet sunma gayreti içerisinde olduklarına işaret eden Dayanç, 'Bizim buradaki misyonumuz, insanlarımızın gönlünü yapmak istiyoruz. Binalardan ziyade hemşehrilerimizin gönlünü yapmak istiyoruz. Burada devlet, millet bütünleşmesini, kaynaşmasını en üst seviyelere taşımak istiyoruz. Eruh ilçemizi ülkemizde örnek bir model olarak arzulamak istiyoruz.' dedi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ise, Eruh Belediyesinin organize ettiği Kutlu Doğum Haftası'nda sevgili Peygamberi yeniden düşünmek, yeniden hatırlamak, anlamak için toplandıklarını belirtti.

Hatipoğlu, 'Allah ve Allah'ın resulü yeniden kucaklaşma, yeniden onu anlamak ve özellikle İslamofobinin çok yaygın olduğu bir dönemde Müslümanların, duruşlarını yeniden düzenleyerek, sevgili Peygamberimizi yeniden anlayarak, İslam'ın Kur'an-ı ilkelerini yeniden düşünerek yol almaları gerekiyor. Zemin müsait aydınlık gelecek inşallah. Yüce Allah bu ülkeyi maruf eylesin inşallah.' diye konuştu.
Kaynak: AA