Erciyes, Rus Acentelere Tanıtıldı

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, tur operatörü Coral Travel tarafından Antalya'da düzenlenen Coral Synergy Forum’unda Rusya’nın acentelerine tanıtıldı.

Tur operatörü, Rusya, Belarus ve Gürcistan’dan gelen 500 acente sahibi ve yöneticisini Antalya’da Coral Synergy Forum’unda ağırladı. Tanıtım günlerine otel temsilcilerinin yanı sıra Erciyes Evrensel Kış Sporları ve Turizm Merkezi de katıldı. Her yıl geleneksel düzenlenen forumda Rusya, Belarus, Gürcistan’ın önde gelen turizm profesyonellerine, Türkiye'deki turizm faaliyetleri ve hizmetler konusunda bilgi verildi.

Son yıllarda gerçekleştirdiği uluslararası organizasyonlar ve sahip olduğu imkanlarla adından söz ettiren Erciyes de düzenlenen forumda uluslararası turizmcilere tanıtıldı.

Sunumlarda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes’e yapılan yatırımlar, son teknoloji ürünü teleferikler, 102 kilometrelik pistler, konaklama ve sosyal altyapı alanları, kolay ulaşım özellikleri anlatıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Erciyes Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, şunları kaydetti:

'Halkımızın yakından takip ettiği gibi altyapımız ve insan kaynağımız artık ciddi bir olgunluğa eriştiği için Erciyes’i yurt dışında da tanıtmaya ve yabancı turisti şehrimize çekmeye çalışıyoruz. Ülkemiz açısından en önemli pazarlardan biri de Rusya pazarı. Türkiye’yi sadece güneş, kumsal, deniz olarak gören ve ülkemizdeki kış turizm imkanlarından habersiz olan acenteler tarafından Erciyes yoğun ilgi gördü. Yapılan devasa yatırımlar neticesinde Anadolu’nun kalbinde böylesine gelişmiş bir kayak merkezinin bulunması, onları hem şaşırttı hem de memnun etti. Önümüzdeki dönemde bu pazarlara iletişim, PR ve muhtelif stratejik marketing faaliyetleriyle girip daha da derinleşmeyi ve önümüzdeki sezondan itibaren de Erciyes’e yabancı turist getirmeyi hedefliyoruz.'

Kaynak: AA